Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

L’acció està ubicada a Detroit. Mentre viatgen el bus, l’avi explica al seu nét com la Rosa Parks va canviar l’història dels Estat Units en no cedir el seient a un home blanc, en un gest en què desobeia la llei segregacionista.

Aquest fet va representar la pistonada de sortida del Moviment pels Drets Civils.

Amb un dibuix de textura a l’oli i unes perspectives i colors poc comuns en l’àlbum infantil, el llibre ens apropa a la desobediència civil des de la perspectiva de la dignitat individual i la dimensió de la transformació col·lectiva.

L’editorial Barbara Fiore ens sorpren un cop més amb aquest treball de Silei / A.C. Quarello, per la forma i el contingut. Veieu també Emigrantes El árbol rojo de Shau Tan, i Casualidades de Pablo Amargo.