Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

A l’estiu li ha costat arribar, però ja és aquí per quedar-se, i en no res ens plantem al mes de juliol. I què vol dir? Doncs que nosaltres tornem amb les nostres Nits Poètiques a la fresca del carrer de Riego! Amb aquesta ja són 8 les edicions d’aquestes nits on intentem que la poesia, la crítica i la paraula naveguin i acabin vessant el nostre carrer. Aquestes nits no serien possibles sense vosaltres, les persones que any rere any ens doneu suport i veniu a gaudir d’aquestes vetllades. Per enguany us hem preparat tres vetllades que estem segures i segurs que us encantaran: per les propostes, per les temàtiques, per les ganes i l’amor que tothom hi posarà i per les noves aliances que hem teixit.

La primera vetllada la protagonitzaran Dolors Miquel, presentant el seu últim poemari Heavy Mikel, acompanyada pels grans Josep Pedrals i Sebastià Portell, que tornen a regalar-nos la seva presència i les seves paraules.

Ja portem dos o tres anys que a les Nits Poètiques hi afegim alguna sessió especial: slam poetry, ruta urbana, propostes que inclouen música… I enguany hem decidit donar-li una volta més: recorrerem a l’humor feminista! Tindrem a les fantàstiques Ana Polo i Oye Sherman que ens deleitaran amb els seus monòlegs feministes. Perquè si no es pot riure, no és la nostra revolució! Amb aquest acte, a més, aprofitem per sumar-nos a la iniciativa #ProuCulturadelaViolació juntament amb les nostres aliades de La Inexplicable i de la Trama Feminista de Sants. Perquè n’estem fartes, perquè ens hi va la vida, perquè ja n’hi ha prou d’aquesta cultura patriarcal que ens vol sotmeses, silenciades i mortes: ens volem lliures, prenent la paraula i vives!

Finalment, per la tercera vetllada, us hem preparat una estrena: dia 19 aterraran Els Menystream, relleu de “Diuen poesia” (Joan Gener, Guim Valls i Misael Alerm) amb la suma de la meravellosa Raquel Santanera, que ja va venir a recitar-nos l’any passat. Us assegurem que serà una vetllada potent i plena de força i, a més, aprofitarem per celebrar els 13 anys de vida de la cooperativa i us convidarem a brindar perquè en siguin molts més tan ben acompanyades com fins ara!

Les Nits Poètiques se sufragaran a través del sistema de taquilla inversa (és a dir, que podeu aportar el que creieu), un sistema que l’any passat ens va funcionar molt bé i que dona valor a la tasca de totes les persones que venen a ficar el seu granet de sorra. També tornarem a tenir cervesa artesana de Can Batlló per fer passar la set i ens farà molta il·lusió que ens hi acompanyeu!