Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

A La Ciutat Invisible tenim el plaer de dinamitzar la sessió que porta el títol «En transició cap a la ciutat vivible» i està emmarcada en la setmana d’esdeveniments Biennal de Pensament #CiutatOberta.

Per començar, la filòsofa, antropòloga i activista ecofeminista Yayo Herrero farà una conferència on analitzarà les ciutats en què vivim, i esbossarà l’horitzó desitjable i necessari que són les ciutats vivibles. Herrero ha analitzat i conceptualitzat la idea de transició ecològica a les ciutats, i amb ella ampliarem el concepte de «dret a la ciutat», tot incorporant-hi la perspectiva ecològica, feminista i interseccional a la manera com accedim als recursos i ocupem els espais físics, culturals i corporals.

La sessió constarà també d’una taula rodona on hi prendran part la Luz Helena Ramírez Hache, del col·lectiu Migracions i Economia Social i Solidària (MigrESS), la Paula Santos de Mujeres migrantes y diversas, la Blanca Valdivia de Col·lectiu Punt 6 i la Betlem C. Bel d’Entre Pobles-Equip Ciutats Vivibles. Amb elles conversarem sobre ciutat, interculturalitat, cures, urbanisme i feminisme.

La sessió comptarà amb una darrera convidada de luxe, Tinta Fina, que s’encarregarà de fer la relatoria gràfica de la sessió.

Ens fa molta il·lusió participar d’aquesta sessió, i especialment fer-ho des de l’Ateneu L’Harmonia en tant bona companyia!

Si teniu ganes d’anar obrint boca, us recomanem que us compreu el llibre o mireu el documental «Ciutats vivibles, des de la diversitat que les habita» que van coordinar les amigues i companyes d’EntrePoble!

Us hi esperem!

Dissabte 20 d’octubre de 10 a 13h a l’Ateneu Harmonia (Sant Andreu)