Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

El passat dissabte 12 de novembre a Can Sisteré, a Santa Coloma de Gramenet, tenia lloc l’acte de constitució de la secció local del Barcelonès Nord del Coop57, la cooperativa de serveis financers en la que participem activament.

A l’acte hi assistiren una seixantena de persones, es va fer la presentació de les entitats i persones sòcies d’aquesta secció local. Explicaren la feina duta a terme fins el moment per, posteriorment, passar a treballar en grups de persones al voltant de les tasques que d’ara endavant haurà de fer el grup promotor per assolir l’objectiu de consolidar-se l’any 2012 a les principals ciutats de la subcomarca.

Participants dels moviments socials i de projectes de l’economia social de Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià es trobaren per aprobar les línies estratègiques de treball en el repte que suposa pel propi Coop57 experimentar un creixement capil·lar al territori, amb la creació de seccions locals, a banda de les existents actualment, que s’organitzen a nivell autonòmic.

La Ciutat Invisible fou convidada a l’acte com a experiència singular dins del cooperativisme autogestionari per explicar quina ha estat la seva trajectòria, les seves línies de treball i els compromisos del projecte vers la recerca, la investigació i la promoció del cooperativisme, així com la nostra vinculació amb el teixit social local.

 

Podeu veure aquest petit vídeo de la jornada: