Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

Novetat editorial presentada per Empúries en català i per l’editorial Alfabia en castellà amb la que Vann descendeix a les tenebres i als racons més foscos de la solitud de l’home modern desgastat, a la seva desesperació i als seus infructuosos esforços de refer-se a si mateix.

Un pare que, després de trencar amb la seva enèssima relació, decideix abandonar la ciutat i passar un any a una illa deserta al sud d’Alaska, a la que només s’hi pot arribar per mar o per aire, allunyada de tot vestigi de població. Allà, planeja fer una reflexió sobre la pròpia actitud davant la vida i de les relacions que ha establert. L’acompanyarà el seu fill, un jove de setze anys que, per no decebre al pare, decideix llençar-se a aquesta ascètica aventura.

El que havia de ser un retrobament del pare amb si mateix i amb el seu fill, en un marc de naturalesa salvatge, ben aviat es desvetlla com una situació que posarà a prova la resistència dels personatges a les seves pròpies i les seves relacions. Quan aquesta resistència es trenca, s’obra una novel·la molt i molt fosca, que ens portarà a extrems i a situacions que difícilment ens podem imaginar.

Amb molts paral·lelismes amb El Resplandor, Vann ens porta a una nova història que ens mostra l’infern que es pot obrir en un paradís gelat quan els plans idílics es trenquen i la cordura passa a ser quelcom tant difícil de trobar com els brins de sol a Sukkwan Island.