Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

La guaiaba és una fruita tropical valorada per les seves propietats nutritives. En destaquem, sobretot, el seu poderós efecte afrodisíac, al qual diferents cultures han fet referència des de fa segles, tot i no estar provat científicament.

Aquest fruit suggeridor és el nexe d’unió d’aquest recull de relats breus. El gust, la olor i la polpa de la guaiba causen estralls a la vida quotidiana dels diferents protagonistes: una colònia de perfum irresistible que desperta passions insospitades; una al·lèrgia mortal de magnitud insòlita i origen desconegut; uns preservatius absolutament desitjables; un ritual ancestral de sexe col·lectiu en una remota illa del Pacífic…

Essència de guaiaba va guanyar el premi de narrativa Antoni Bru en els XXV premis literaris Ciutat d’Elx.