Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

Us preguntareu perquè últimament ens costa tant actualitzar la web.

L’últim mes, les entrades noves han brillat per la seva absència i les actualitzacions han sigut més espaiades, i no és perquè haguem deixat, de sobte, de realitzar activitats, sinó perquè hem estat molt ocupats en altres tipus d’assumptes.

Durant aquest temps doncs, no hem estat aturades.

Hem arraconat una mica l’arquitectura web per dedicar-nos a la física, a les obres reals: hem deixat l’antic taller de la plaça Osca per agafar un nou local, situat just al costat de la llibreria, molt més espaiós i amb més possibilitats.

Es tracta d’un nou projecte molt il·lusionant que compartirem amb d’altres col·lectius, però que de moment deixarem en suspens… Una mica de misteri sempre fa les coses més interessants, no trobeu?

Així que, properament, quan estiguin les coses més aclarides, ja us en donarem més detalls. I de totes maneres, us avisarem per inaugurar-lo com es mereix.

De moment, el trasllat ha comportat la possibilitat d’ampliar la botiga uns quants metres més.

Sí, sí. Quan tothom sembla apostar per la tecnologia digital i els llibres digitals de torn, nosaltres, al contrari, apostem per tenir més estanteries i més paper. I això vol dir, més llibres per exposar i mostrar; i el consegüent reforçament de seccions que fins ara tenien menys protagonisme.

Hem instal·lat un nou racó infantil molt més gran que el que teníem fins ara, guanyant espai també per eixamplar diverses seccions temàtiques (excursionisme, agricultura ecològica, il·lustració, còmic, poesia, educació…).

Aquesta ampliació també ens obre la possibilitat de fer actes de presentació en format “familiar” a la mateixa llibreria. Com el que vam fer el passat 23 de març, la presentació de La Bella Fugida, que va anar molt bé i va resultar ser d’aquelles exposicions que, un cop sentida, t’agafen ganes d’obrir i llegir el llibre.

També hem pogut traslladar el magatzem de roba a la rebotiga, amb la qual cosa agilitzem la reposició i control d’estoc de samarretes.

Així doncs, tot són avantatges i estem molt contentes de totes aquestes transformacions.

S’acosta la primavera i Sant Jordi, i el projecte no deixa de créixer, així que esperem poder compartir amb totes vosaltres tots aquests canvis.