Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

El proper cap de setmana, 5 i 6 de febrer, es celebra la 160º edició de la Fira de la Candelera a Molins de Rei i La Ciutat invisible serà allà. És la primera vegada que la cooperativa acudeix a aquesta fira tant tradicional a casa nostra i ens motiva especialment.

Hi podreu trobar tota mena de productes ecològics i de proximitat, així com el tradicional concurs de paletes o les exhibicions de graffiti i skate. Tot i que la Fira, pròpiament dita es celebra aquest cap de setmana, les activitats es perllonguen durant tot el mes de gener i febrer, i aquí podeu consultar la programació integral d’activitats: Programa de la Candelera 2011. Però

Cerqueu-nos a la secció dels Encants i allà estarem amb les nostres darreres novetats en llibres i samarretes. I els nostres productes habituals com la moon cup.

Ens veïem el cap de setmana per Molins?

Us recomanem, però, que si veniu, us lleveu d’hora, doncs la fira presenta una afluència importantíssima.