Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

Gairebé una vuitantena de persones van assistir a la presentació de “Les Cooperatives Obreres de Sants” a La Nova Obrera.

La convocatòria va ser un èxit i el vell teatre de la cooperativa es va omplir de gom a gom. Volem agrair l’assistència a tothom, i més donada la durada final de l’acte, doncs es va allargar una mica més del recomanable per tractar-se d’un dia feiner.

Properament iniciarem les presentacions més enllà del barri, per donar a conèixer arreu del territori aquest potent moviment social que va ser el cooperativisme proletari. Però també per portar a l’actualitat les pràctiques alternatives d’autogestió que s’assajaren aleshores.

Mentrestant seguim organitzant activitats en torn del cooperativisme a Cotxeres de Sants en el marc dels cursos impartits a l’Aula de Formació Josep Guinovart.

I en el marc del febrer llibertari, el 8 de febrer realitzarem una sessió de tertúlia en torn el llibre de les cooperatives, també a Cotxeres de Sants, on tothom podrà dir la seva al voltant de la recerca sobre aquest moviment i debatre així les implicacions i les possibles aplicacions del cooperativisme avui.