Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

Bona compil·lació i recull de textos literaris feta per autors de menys de 45 anys. Lolita Bosch ha recol·lectat fruita variada, més verda, més madura, però en definitiva una bona collita-antologia de relats breus. Un tastet del bò i millor que s’està fent a nivell -quasi de re-construcció cultural- amb la literatura en català.

Entre altres hi ha textos d’autors reconeguts com: Ferran Serés (“L’arbre sense tronc”o “La matèria primera”); Guillem Sala Lorda (“Imagina un carrer); Sánchez Piñol (“Pandora al Congo”); Jo Alexander (“L’hivernacle”); Garcia Tur (“Twistanschauung “); Jordi Puntí (“Maletes perdúdes”), Borja Baguña, Martí Monterde (“Poética del cafè”), Roc Casagran (“Camí d’Itaca”), Najat El Hachmi (“L’últim patriarca”), Joan Miquel Oliver, Joan Esculíes i un llarg etcètera. Però també la contribució d’alguns autors i autores inèdits fins ara.