Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

Tots els seguidors i seguidores del poeta, entre els quals ens hi comptem des de la cooperativa, hauríem de procurar de fer-nos amb aquest llibre. L’edició, que coincideix amb una exposició dedicada al caràcter més avantguardista de Salvat-Papasseit al Centre d’Art Santa Mònica,  repassa els diferents àmbits de la curta vida del poeta (1894-1924). Presenta una proposta gràfica contundent, fet de composicions de poemes, retalls, portades de revistes, d’imatges inèdites d’època i  amb un tractament gràfic immillorable, on no hi falten –no hi podien faltar- els inevitables pictogrames i cal·ligrames. L’obra a més s’acompanya de textos ben documentats sobre la biografia i pensament de Salvat. Hi escriuen, entre altres, Teresa Abelló, Ferran Aisa, Enric Casasses, Marta Darder, Francisco Fernández Buey, Josep Gavaldà o Mercè Ibarz.

Així doncs, imprescindible, pels Salvat-papasseitians, que sempre portem en un racó de la memòria els versos d’aquest home: proletari, llibertari i llibreter.