Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

Aquest estudi té la seva gènesi en una casualitat. En plena recerca a la premsa femenina de finals del segle XIX sobre l’art de la costura, l’autora descobreix infinitat d’anuncis de consoladors i hidroteràpies específicament per a dones. Aquesta descoberta s’acaba materialitzant en un treball rigorós i exhaustiu: un inventari de les tecnologies i tractaments per aconseguir l’orgasme femení, i un repàs de l’evolució del concepte histèria des de l’antiguitat a la psicoanàlisi.

Una demostració que l’anomenada histèria no és sinó una expressió de la sexualitat femenina insatisfeta i de com el tractament de la mateixa ha evolucionat al llarg de 25 segles de recomanar el matrimoni com a cura, a desplegar tot un seguit de recursos mèdics i tècnics que posen en mans de les dones la satisfacció de les seves necessitats i desigs sexuals.