Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

Intercooperació, música i llibres a La Comunal

Sempre diem que quan intercooperem som més fortes i per a mostra un botó: ni una pandèmia mundial ha pogut amb nosaltres! Un any després us podem tornar a portar una proposta que ens fa molta il·lusió: nascuda l’any passat gràcies a l’aliança amb els germans i germanes de la cooperativa Quesoni, creadors del festival Say it Loud!, tornem amb les Edicions Musicals Limitades vol. II que uniran de nou allò que ens apassiona: la música i els llibres en un entorn com el de la llibreria i La Comunal, l’espai cultural cooperatiu que compartim amb set projectes més.

Per l’edició d’aquest any us portem propostes musicals bastant diferents entre elles però que creiem que poden fer-vos gaudir al màxim. La jornada l’encetarem amb Tarquim que ens presentarà el seu espectacle A Cuba, en què l’objecte d’estudi són gèneres com la descarga, el danzón, el txa-txa-txa, el guaguancó, la columbia i el bolero. I dels ritmes caribenys passarem al projecte enèrgic, trencador i proper d’Alba Careta, que vindrà acompanyada dels músics més prometedors de l’escena catalana del jazz. La tercera proposta del dia la portaran Joana Gomila & Laia Vallès amb un so expansiu i transgressor (teclats, sintetitzadors, samplers) i que aprofundeix en l’esperit de recerca i experimentació a què ja ens tenen acostumades. Per tancar la jornada tindrem a Joan Garriga presentant El ball i el plany, un viatge apassionant per tots els mons que caben al seu acordió: el Mediterrani de l’havanera i el raï, el Carib llatí, la Jamaica del reggae i el dub i evidentment, el nord de Mèxic que inspira la seva nova formació.

Les Edicions Musicals Limitades VOL. II les durem a terme el 10 d’octubre i la venda d’entrades serà molt limitada, ja que volem mantenir el format íntim i acollidor que preteníem però, això sí, ampliant mínimament l’aforament de l’any passat que per causes pandèmiques es va veure molt reduït. Enguany tornem a comptar amb les il·lustracions increïbles del nostre company Cisco KSL, les cerveses les posarà Montseny i també tornarem a intercooperar amb La Deskomunal perquè pugueu gaudir de servei de barra durant tota la jornada.

Les entrades les podeu comprar aquí

Say It Loud/Quesoni & La Ciutat Invisible