Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

Intercooperació, música i llibres a La Comunal

Intercooperant som més fortes i, per això, des de Say It Loud i La Ciutat Invisible us volem presentar el projecte que tenim entre mans: les Edicions Musicals Limitades, una proposta que uneix tot allò que ens apassiona com són la música (si és en directe, millor) i els llibres. Amb aquesta proposta volem acostar-vos la cultura cooperativa i de base, incitar-vos a descobrir noves lectures i escoltes i obrir-vos les portes de La Comunal, l’espai cultural cooperatiu que compartim a Sants vuit projectes de l’economia solidària de la ciutat.

Per fer-ho, ens hem inspirat en els concerts acústics Tiny Desk de la ràdio pública nordamericana NPR i ens hem aliat amb bandes que ompliran de música i bon ambient la llibreria. A més a més, farem una selecció de títols editorials que acompanyin les diferents propostes musicals que us oferim i, així, poder entrellaçar interessos i inquietuds de la comunitat.

Els quatre concerts es duran a terme el mateix dia a la llibreria La Ciutat Invisible, el diumenge 18 d’octubre, en diferents horaris i amb aforament molt limitat en consonància amb els temps que corren, música per a quatre gats, vaja. Els grups amb què comptarem seran Lu Rois i David Fernández, Mazoni (en solitari), Astrio amb la col.laboració de l’emcee local Rodrigo Laviña i Queralt Lahoz, tot això amb la complicitat i el suport de Cervesa del Montseny. Per cert, la increïble il·lustració és del nostre amic i col·laborador Cisco KSL. Les entrades les podeu comprar aquí.

Us hi esperem!

Say It Loud/Quesoni & La Ciutat Invisible