Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

Ens complau anunciar-vos que ja es pot visionar en obert el documental “Territori Cooperatiu”, l’audiovisual sobre el moviment cooperatiu al Maresme que vam realitzar juntament amb en David Andreu d’Aixina Produccions.

El treball és una aproximació a una de les comarques bressol del moviment obrer i sindical a Catalunya. Mitjançant entrevistes a persones vinculades al moviment cooperatiu maresmenc i algunes animacions, fem un recorregut per la història viva, pel passat i present, d’un dels referents locals en el desenvolupament d’experiències d’autoorgantzació obrera. Actualment, Mataró compta amb 40 projectes cooperatius de diferent trajectòria i volum, i és una ciutat de referència de l’economia social, vinculada al territori i a la comunitat. Sens dubte, un antecedent local i de proximitat de les més de 3000 iniciatives cooperatives que existeixen a Catalunya.

Aquestes són algunes de les persones i cooperatives que van col·laborat amb el projecte:

Xevi Vilert, de l’extinta llibreria Robafaves, SCCL: www.robafaves.com

Martí Rosell, Feixa Verda, SCCL: www.martirosell.com 

Valentí Agustí, Comunitat Terapèutica del Maresme, SCCL: www.salutmental.cat

Margarida Colomer, historiadora.

Pere Martir Bressó, Corma, SCCL: www.corma.es

Kiko Montoro, Claraboia Audiovisual, SCCL: www.claraboia.coop 

Jose Luís Moyano, Visualsonora, SCCL: www.visualsonora.cat

Ana Huertos, Col·lectiu Ronda: www.cronda.com