Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

Avui s’ha presentat l’informe L’Economia Social i Solidària de Barcelona, coordinat per la Ciutat Invisible i realitzat per l’Anna Fernàndez i l’Ivan Miró, per al Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària de l’Ajuntament de Barcelona.

En ell es fa una radiografia de tots els sectors d’aquest àmbit socioeconòmic, així com de la seva articulació territorial pels barris i districtes de la ciutat.

Des de la seva diversitat i travessada per processos de canvi, l’economia social i solidària és un actor emergent a la ciutat. Per les seves fragilitats, requereix d’impulsos per tal de fomentar-ne la consolidació i extensió. Per les seves potències, pot contribuir a una nova política socioeconòmica urbana, que faci de les ciutats un espai de redistribució, equitat i democràcia econòmica.

prezi.com – via Iframely

Aquí teniu l’Informe complet:
https://laciutatinvisible.coop/wp-content/uploads/2016/02/essb_def3.pdf