Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

secretos«Así que aquí vuelve una cosecha de escritura a pequeña escala y artesanal, para la recitación en pequeños corros.

Porque lo pequeño nos agranda, porque los cercano nos llevará lejos».

Així tanca la introducció que obre un altre petit GRAN llibre de Gustavo Duch. La recepta és la mateixa que amb el primer i brillant ‘Mucha gente pequeña’. Una preciosa i cuidada edició a càrrec de Pol·len edicions, relats curts en bella prosa poètica acompanyats de les il·lustracions de Daniel Montero, i molta, molta crítica social. Una fórmula que recorda-homenatja-s’inspira en les maneres de fer del gran, irrepetible i desaparegut Eduardo Galeano.

Gustavo Duch també és conegut per la seva labor assagística amb llibres en torn al tema de la sobirania alimentària com ‘No Vamos a Tragar‘  o ‘Alimentos bajo sospecha’.