Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

Na Valeria Falcón és una actriu amb certa reputació. El seu millor amic, Daniel Valls, és un actor famós que acaba de guanyar un premi a Venècia però que emigrà a París a viure amb na Charlotte Saint Clair, una broker. Na Natalia de Miguel és una al·lota jove i estudiant d’interpretació que vol despuntar. N’Ana Urrutia, visitada cada setmana per na Valeria, una vella glòria del teatre. Amb una descripció molt realista i concisa, Sanz ens transporta al món de la faràndula: la seva gent, els seus contextos, les seves vides i els seus desitjos… Els quals no sempre s’arriben a materialitzar, malgrat tot. Crítica ferotge a un món postís i artificial on tenir escrúpols i consciència política no és gaire ben vist i on l’abandonament i l’oblit també acaben passant factura a qui en el seu dia va tenir-ho (gairebé) tot.