Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

Ja fa mesos que hem ampliat el fons de tres seccions que, a poc a poc, han anat guanyant en volum i varietat…

Còmic i novel·la gràfica:

Una de les grans descobertes són els materials editats per l’editorial Libros del Zorro Rojo. Aquesta editorial té un amplíssim catàleg d’obres il·lustrades tant per a públic infantil, com per a joves i adults, que van des del gènere fantàstic (Lovecraft, Poe o Stevenson) fins als clàssics de la literatura llatinoamericana del segle XX (Cortázar, Guillén, Piglia o Benedetti).

També volem destacar el títol El llibre negre dels colors, de Menena Cottin y Rosana Faría. Un llibre per a nens i nenes, que també pot llegir-se en braille, i que explica els colors amb il·lustracions, elements tàctils i en estricte blanc i negre.

Espai Canalla:

Per als més petits: Qui o què, Martine Perrin, La Galera. Pàgines retallades, objectes i animals que cerquen un nom… Versió impresa del joc de fet i amagar, per anar aprenent les primeres paraules.

Per als petits i petites lectores: La meitat del Jan, Gemma Liena i Àfrica Fanlo, La Galera. Quan en Jan decideix deixar de fer coses de nena, es troba com si li faltés la meitat d’ell mateix. Un dels llibres de la col·lecció La Fada Menta, una bona eina per a l’educació sentimental de nens i nenes, per aprendre a relacionar-se amb un mateix i amb l’entorn. Inclou una breu guia didàctica.

I per als més agosarats: Tea Stilton: La ciutat secreta, Elisabetta Dami, Destino. El tercer volum de les aventures de les cinc amigues i investigadores, aquest cop, d’aventures pel Perú: des dels ponts suspesos, els còndors gegants i les antigues trampes, fins a les portes de la Ciutat Secreta dels inques.

Fons akal:

Des de fa un mes i escaig tenim a disposició a la llibreria tot el fons d’assaig d’Akal. Aquesta editorial, coneguda per la qualitat i textura crítica dels seus títols contribueix a engrandir el nostre fons de teoria crítica. Especialitzat en Filosofia i en ciències socials: teoria política, economia, sociologia, psicologia i antropologia. De les coleccions a destacar pels nostres lectors i lectores hi ha la mítica “Cuestiones de antagonismo” o tots els números de la revista “New Left Review”. En definitiva un gran arsenal per carregar les municions neuronals durant aquest estiu.