Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

Si en el seu darrer llibre, La doctrina del xoc, l’autora ens portava d’una banda a l’altre del món i de la història recent per demostrar que el capitalisme salvatge necessita de les crisis per reproduïr-se i expandir-se, ara parteix de la constatació de la irreversibilitat dels efectes a la Terra del canvi climàtic per aprofundir en la dicotomia davant la que ens posa el capitalisme: austeritat o extractivisme. La ineludible aposta pel decreixement passa inevitablement per repensar la societat del Somni Americà globalitzat. Pel camí, cal denunciar la inoperància de les institucions i mesures que han de vetllar per la reproduïbilitat de la vida en el planeta, en el «negoci verd» que controlen les principals indústries contaminants, o la vinculació d’aquestes amb les principals organitzacions en defensa de la natura. Un convit brillantment documentat a pensar en el planeta en el que ens estem condemnant a viure i a actuar en conseqüència.