Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

L’any 1982, el periodista Sorj Chalandon viu de prop la matança de Sabra i Xatila, al Beirut libanès. Aquell dia, milers de civils, majoritàriament palestins i xiïtes libanesos, són massacrats al camp de refugiats on es troben, per les milícies de les Falanges Libaneses, cristians de dretes. La barbàrie de la matança, així com el complex laberint polític i religiós que enteranyina el conflicte, porten a l’avui escriptor Chalandon a deixar enrere el periodisme bèl·lic i novel·lar el que ja és una tragèdia universal. L’argument de La quarta paret: representar Antígona al bell mig del cor de la guerra. Els actors i actrius provindran de totes les comunitats enfrontades. Ningú en quedarà il·lès. Ni la quarta paret que separa l’acció dels especadors.