Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

El veganisme és una corrent que rebutjant la idea de l’animal com a propietat i partint del respecte i empatia cap a les espècies proposa una dieta d’aliments 100% vegetal. A la Ciutat Invisible us proposem dos llibres diferents que faran la tasca vegana fàcil, variada i rica en sabors, el Veganomicón i la Cuina Vegana del Món.

A Cuina Vegana del Món es recull l’experiència gastronòmica dels autors, cuiners i activistes que han recorregut el món recopilant les millors receptes veganes i adaptant o «veganizant» altres. Trobem així idees per a les receptes tradicionals de la terra (una crema catalana vegana!) però sobretot altres apreses en països àrabs, de l’Àfrica subsahariana, del continent americà i d’Àsia. És un receptari ideal per gaudir cuinant i menjant mentre coneixem altres cultures. La majoria de les receptes estan il·lustrades i totes especificades en senzills passos.