Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

Estimades i estimats invisibles! Comencem a veure propera la llumeta al final del túnel que ens condueix a les vacances! La botiga romandrà tancada des de divendres 1 fins al dilluns 18 d’agost que tornarem a aixecar la persiana per reemprendre l’activitat. tancat per vacances Durant aquests dies, com acostuma a ser habitual, aprofitarem per fer una mica de reformes, tant a la botiga com al local, per posar a punt la barraqueta per les activitats que tenim pensades per la tardor! Estigueu atentes!!! La botiga on-line romandrà activa, però les comandes patiran un lleuger retard en els temps d’entrega, ja que estarem en serveis mínims, i molts dels nostres proveïdors i distribuïdores baixen els ritmes de treball durant l’estiu. Us demanem una mica de paciència i ens disculpem per les molèsties que us puguem ocasionar. A mitjans de mes, recuperarem el ritme habitual. Ens veïem de tornada per celebrar juntes la vintena edició de la Festa Alternativas de Sants!