Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

Llepafils i tastaolletes invisibles!

Estem a la recta final del procés de mecentatge col·lectiu per tirar endavant l’edició 2015 de l’Escuracassoles, el receptari-calendari que moltes i molts de vosaltres vau adquirir l’any passat.

Ens agrada aquest projecte perquè a més de ser una eina inspirada en els criteris de consum responsable, es tracta d’un projecte sostenible i ecològic en sentit ampli. vk_escura_meme_01D’una banda, hi participem diversos projectes vinculats a la Xarxa d’Economia Solidària: nosaltres mateixes, i els amics i companys de Cevafrag. De l’altra, perquè tant el calendari com les fonts utilitzades per elaborar-lo estan publicades sota llicència Creative Commons. I finalment, volem destacar el fet que a més del mecenatge col·lectiu, també el procés de selecció de receptes ha estat obert i participatiu.

Per tot plegat, us animem a participar del Verkami i a fer una ullada al blog del projecte, on trobareu les darreres novetats, vídeos promocionals i les recompenses més exquisides.