Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

El passat dimarts 8 d’abril es va presentar oficialment el llibre ‘Inventari de Can Batlló: Teixint una història col·lectiva‘, una obra d’autoria plural que ofereix una visió calidoscòpica de Can Batlló i la seva lluita, des dels orígens remots fins al seu futur. Coordinat per la cooperativa d’arquitectes LaCol , el llibre constitueix el segon volum de la col·lecció Riera de Magòria, editat pel Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i compta amb el pròleg de l’arquitecta Itziar González.

 Des de La Ciutat invisible, compromesos amb el projecte de Can Batlló des de l’inici, també hi hem participat, aportant el nostre granet de sorra amb un capítol dedicat a imaginar com hi podríem construir un barri cooperatiu.

Òbviament recomanem la lectura del llibre i us convidem a la propera presentació, el 25 d’abril a les 19h a Can Batlló.

Es plantejarà en forma de debat obert («Imaginem Can Batlló») per reflexionar col·lectivament sobre quin Can Batlló volem en un futur i el camí per arribar-hi.

Més informació: http://canbatllo.wordpress.com/

 Índex d’autors Pròleg, Itziar González Introducció, LaCol El barri, la ciutat i la renda, Jordi Ortega Robert Dels Batlló als Muñoz, Agustí Giralt Jugant a reporters a la ciutat dels oficis, David Roman, Xavier Corbella L’afer Batlló: contra la ignomínia i en defensa de la ciutat dels oficis, LaCol La lluita veïnal d’una vida, Jordi Soler Dos anys a Can Batlló: somnis que es fan realitat, Josep Marcé Imaginar Can Mangala, el barri cooperatiu de la Bordeta, Hernán Córdoba-Mendiola i Marc Dalmau Torvà (La Ciutat Invisible sccl) Can Ricart i Can Batlló, Similituds i diferències entre dos gegants invisibles de Barcelona, Zaida Muxí, Josep Maria Montaner Murs, murets i tanques, Quim Rosell