Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

La quarta novel·la de l’autor, una obra qualificada pels crítics com una de les més importants de la literatura catalana dels darrers 10 anys. Farcida de referents musicals, cinèfils i televisius de la generació nascuda als 60, amb una trama entorn la crisi d’indentitat personal d’un fotògraf de boda a qui se li casa la filla amb un “pelao maquinero”, la novel·la revisita els darrers 30 anys de la història social del nostre país, arrencant des d’un succés tràgic en la Figueres de 1976, fins a les ruptures existencials de la era de les xarxes socials, els facebook i els fotologs. Juxtaposant diferents veus i tècniques narratives, injectant humor, cinisme i melancolia, Pagès inventaria cites, experiències, aforismes, noms d’autors literaris, de grups de música, de feministes sui generis, d’indrets i de bars, per tal de construir uns personatges que es guanyen a pols un lloc en la literatura catalana actual. Com l’adolescent frívola, killer emocional i alhora cultíssima, que podria ser un dels personatges més ben treballats pel que fa a les estranyes subjectivitats contemporànies que pareixen les relacions socials d’avui. Altament recomenable.