Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

En aquest volum trobem un novela breu i dos relats. La novela breu és magnífica: una història creuada de metge, pacient i família. No només està ben escrita, també compta amb una bona història, uns personatges ben dibuixats i un singular escenari, les remotes i desconegudes ciutats de Buda i Pest. L’autora té un exquisit gust pel llenguatge: juga, experimenta, fa un demostració de l’ampli repertori de recursos literaris que domina. Sobten les freqüents al·lusions i interpel·lacions al lector, no sabem si per fer un toc d’atenció, en un gest humorístic o una mera presa de pèl. Però resulta xocant i provocador, si més no. Els relats Elisa Kiseljak i Una: la historia de Piiter y Py són relats senzills i curiosos, en els quals s’hi amaga la voluntat dels i les seves protagonistes d’enfrontar-se, confrontar-se i reconciliar-se amb el passat: sigui un vivència traumàtica viscuda en la infantesa, sigui el pas del família pel camp de concentració d’Auswitz. Tres històries europees va ser escrita originalment en castellà i publicada l’any 2005, i ha estat finalment traduïda al català i ens arriba amb les novetats de Sant Jordi i en format butxaca.