Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

Els protagonistes: una família impossible amb quatre germans amb el mateix nom. Els escenaris: Frankfurt, París, Londres i Barcelona. L’objectiu: reconstruir la vida del pare de família, que un dia decidí desaparéixer, per resoldre els dubtes existencials dels quatre fills. Aquest relat ens apropa a la Barcelona de postguerra a través de la vida del Gabriel, des del seu pas per l’ofenat i la vida de casa de dispesa, a la seva experiència com a transportista per Espanya i Europa. Aquests viatges ens conduiran de la ruta dels avortaments a Anglaterra, fins a les cases regionals que obriren els migrants espanyols per mig continent, passant per les revoltes estudiantils del 68 francès. Es tracta d’un relat coral que dona centralitat, sobretot, als personatges masculins: el pare ausent, el client que s’enamora de la prostituta, el vincle fraternal de dos amics criats en un orfenat, els fills compartint l’experiència de l’abandó… Després d’Animals tristos i Pell d’armadillo, Jordi Puntí fa tota una exhibició literària: una gran riquesa en el llenguatge, un novela amb un ventall de personatges ben dibuixats i una visió hieperealista de l’Europa dels 60 i 70.