Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

Si mai us endinseu fins al final de La ciutat invisible, en el revolt que hi ha just passada la feixuga secció de teoria crítica, arribareu al racó infantil. A poc a poc, a mida que han passat els anys, han anat arribant els petits i les petites i la nostra generació ens apropem als als 40,  el raconet infantil ha anat creixent, eixamplant-se, fins arribar a ocupar l’espai que és avui…

En aquest petit-gran raconet trobareu llibres de tots els volums i formats, per a xiquets i xiquetes acabats de nèixer, o per a joves que ja s’atreveixen amb clàssics de tota la vida, com Julio Verne o Michael Ende, la distòpia trilogia de la Veronica Roth o la col·lecció de Harry Potter. Llibres didàctics, llibres fantàstics. Llibres per portar fins la banyera o per amagar sota el coixí. Llibres per jugar, sola o acampanyada. Llibres interactius, amb CD o DVD. Texturitzats, amb mil sorollets, enganxines i tot allò que vulgueu… Al raconet trobareu també jocs de construcció, puzzles, imants i tattos, que revisiten els jocs i formats de tota la vida, adaptant-los a les noves tendències estètiques i materials. Tot seguit, us proposem una selecció, perquè us feu una idea del tresors que s’hi amaguen…

Per jugar

Juega con el libro del…. Barco pirata wind-up-pirate-shipspw

Singular llibre joc de gran volum que recrea l’increïble i suggeridor món pirata. Un llibre de pàgines moooolt gruixudes, amb un petit vaixell pirata a corda que navega per un carrilet i travessa un mar de paper on hi troba illes, tresors, taurons, tempestes i, fins i tot, un pop gegant! La senzillesa del joc i la força de l’imaginari rebel de la pirateria tenen un efecte hipnòtic sobre els i les petites de la casa!

{00000001-0000-0011-0000-000001839079}-1Calendari 2015 d’En Fermí i la Valentina

Edicions Casablanca, amb la clàssica i simpàtica parella protagonista, publiquen aquesta versió infantil del calendari de pagès, amb vinyetes per pintar i un setantena d’adhesius per jugar durant tot l’any. El calendari acosta la canalla a les fases lunars, el moment de plantar, podar i collir, les migracions del ocells, els festius del l’any, les dites catalanes  i totes aquelles coses que vulgueu incorporar-hi.

Nan Bloks del Nan Casteller8437012949065_NanBlocks_cara1_72px

El joc de blocs de fusta massissa per als i les més petites. Formes geomètriques massisses i d’alta qualitat que permeten jugar a aixecar castells, amb anxeneta o sense, i tombar-los.

Per treballar les emocions

Gràcies a les vostres recomanacions i suggeriment, hem anat incorporant al nostre catàleg un munt de material per a què les més petites explorin el món de les emocions.  Perquè aprenguin a identificar-les a partir del que veuen en les altres persones, i a partir dels sentiments i sensacions que neixen de les seves pròpies vivències i relacions.

Dibuixa la bruixa 10665879_10152916009896942_5049944805799637308_n

Una llibre-pissarra blanca de butxaca, amb el qual la mainada podrà pintar i esborrar tants cops com vulgui la cara de la bruixa. Una bruixa que somriu, que de tant en tant s’enfada, un xic vergonyosa i, com no, tota una somidadora.

{00000001-0000-0011-0000-000001834998}-1 Emocionari 

42 estats anímics diferents descrits amb senzillesa i il·lustrats de forma increïblement evocadora. Un diccionari, amb metàfores i preguntes que ens ensenyaran, a grans i petites, a reconèixer i expressar allò que realment sentim.

Llibres molt especials

420615-340x340Virginia Woolf, la escritora de lo invisible

Àlbum il·lustrat que ens acosta a la vida i treball d’aquesta escriptora imprescindible, des de la seva faceta més vitalista, divertida i humana: la petita Ginia Woolf. Una nena caçadora de paraules, inventora de conceptes, lectora incansable i conta-contes familiar. Una jove que de seguida descobrí la seva vocació d’escriptora, fet que la contraposà amb la injustícia d’uns temps que negaven a les nenes el dret a escriure i estudiar. Una dona que desafià el seu temps i visquè una vida a cavall entre dos mons: el de dins i fora dels llibres.

9788416082735Tinc síndrome de Down

El protagonista d’aquest llibre és en David i la seva família. Un nen amb l’única peculiartitat de tenir un cromosoma de més. Un nen que juga, riu, pinta, canta i flipa amb els dibuixos animats com la resta de mainada. Un infant que creix com qualsevol altra, a còpia de caigudes i nyanyos. Un nen que la principal dificultat que trobarà serà els prejudicis i limitacions que se l’hi pressuposaran. Àlbum il·lustrat pensat per sensibilitzar i ajudar a creure en les infinites possibilitats de les persones, més enllà de les capacitats.