Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

Passada la Festa Major de Sants i amb l’equip invisible al complet després de les vacances, ens plantem a la Diada i les nostres paradetes aterren al centre de Barcelona. Per als i les més matineres, dijous ben d’hora ens trobareu al Fossar de les Moreres; i a partir de les 10 del matí estarem a la catorzena edició de la Mostra d’Entitats dels Països Catalans, al passeig Lluís Companys. Una mostra que organitza la Gent de la Terra, un col·lectiu obert, divers, autoorganitzat i que no depèn —ni políticament ni econòmica— de cap institució pública o privada ni de cap partit polític per tirar endavant aquest esdeveniment. La nostra paradeta és la num. 46. Us convidem a venir fer un tomb i conèixer l’amplíssima varietat de projectes d’arreu que aplega la mostra! paradeta

A les nostres paradetes trobareu els productes habituals de la botiga —la roba infantil, una selecció de llibres, la copa mentrual i la roba d’adult, amb descomptes en tirants per final de temporada. Trobareu també exemplars de la segona edició de Les cooperatives obreres de Sants i la nostra darrera publicació en matèria de memòria cooperativa: la biografia de Joan Rovira i Marquès. I hi haurà a més exemplars del mític Que pagui Pujol!, el nostre primer treball editorial. La caverna mediàtica i els sectors més reaccionaris de la societat catalana es fan els sorpresos amb l’escàndol polític i econòmic de la família Pujol-Ferrusola, quan, com reocorda la Mercè Izard, a finals dels 80 un grup de punk ja denunciava el robatori sistèmic del Pujolat. A la paradeta podreu conèixer els nous fitxatges de la cooperativa, les dues col·laboradores en ple procés d’incorporació. Benvingudes, companyes!

La Diada del tricentenari es presenta marcada per una nova crida a la mobilització popular, de camí cap la consulta del 9N. A la convocatòria multimediàtica de la V, s’hi ha afegit la crida llibertària per fer del la V una A. Sigui quina siguin la vostra tria, els i les invisible celebrem, un cop més, l’experiència i l’aprenentatge col·lectiu de l’autoorganització popular, determinada, autònoma i desobedient.

Ens veiem als carrers per rebre juntes una (nova) tardor molt, molt calenta.

Salut i visca la terra!