Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

Si vam viure la setmana de l’#EfecteCanVies com una primavera emocional —que ens portà de la ràbia i la dessolació del desalltojament i l’enderroc, a l’emoció de recuperar el centre social i sentir la comunitat apoderada defensant el patrimoni col·lectiu—, l’equip invisible estem participant molt activament del procés de mecenatge col·lectiu per reconstruir Can Vies.can vies bossa La ciutat invisible, com moltíssimes persones i col·lectius diversos, hem fet la nostra aportació al Verkami en forma de samarreta i bossa. Ja són més de 300 persones les que han triat aquesta recompensa! Ens agrada molt veure com la comunitat, aquest nosaltres divers i heterogeni que troba en la solidaritat l’expressió més genuïna, hem posat en marxa un procés que implica a molta gent, que col·laboren de moltes formes, ja sigui traduint, il·lustrant i enregistrant vídeos; o bé, oferint recompenses en forma d’actuació musical, làmina artística o taller formatiu; o bé fent aportacions econòmiques de forma individual i col·lectiva. L’#EfecteCanVies es materialitza en gairebé 60 recompenses i, a dia d’avui, en més d’un miler de mecenes. Aquestes darreres setmanes hem de donar l’impuls definitiu perquè la reconstrucció del centre social aconsegueixi els mitjans suficients, i perquè les persones amb causes legals pendents disposin dels recursos econòmics per fer front al processos judicials.verkami_471e70db010bf8c8505500d5c93a5c5e Us animem a participar, a moure el Verkami entre els vostres companys, amigues i famílies! Perquè només juntes, guanyarem allò impossible, per difícil que pugi semblar! Defenguem i difonguem AUTOGESTIÓ! Totes juntes #ReconstruïmCanVies!