Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

L’equip d’invisibles ja hem començat a fer les maletes per baixar a la 27ena Fira Alternativa de València a donar la benvinguda a l’estiu, i visitar a la nostra família del sud. El 6, 7 i 8 de juny ens podreu trobar a la llera del Túria, entre els ponts de les flors i de l’expossició!

Enguany baixem encara remogudes de l’#EfecteCanVies, i tindrem l’oportunitat de compartir-ho amb tots i totes vosaltres dissabte a les 20.30h. La nostra petita aportació a un programa on trobareu propostes tant diverses, que van des del taller de bricolatge sexual o el de de manteniment i reparació de bicicletes, fins a actuacions musicals, teatre i dansa, passant per xerrades sobre bioconstrucció, feminisme als moviments social i educació lliure. Per consultar el programa complet d’activitats, podeu visitar aquest enllaç.

Una cita a la que no faltem des de fa més d’una dècada, on trobem un exemple de resistència i autogestió. Un punt de trobada per a visitants, artesanes i col·lectius, i una veritable mostra d’alternatives de vida. La Fira, des de fa 27 anys, es proclama i reivindica com a espai d’expressió, difusió i socialització compromès i coherent al cor de la ciutat de València300x425xFIRA_cartell2014.jpg.pagespeed.ic.P-WLKv2_jOI ens agrada, també, perquè després de tants d’anys, tenim la nostra pròpia ritualitat. Ens guarirem la set amb una orxata artesana, i amb una cervesseta ecològica a capvespre. Ens retrobarem amb campanyes, amics i amigues, que ens reben amb els braços oberts, i que ens fan sentir com a casa. I amb tota la gent que ens seguiu a través de la xarxa, amb qui tenim el plaer de desvirtualitzar-nos i fer-la petar!

Finalment, us recordem que tenim un servei de reserva i recollida de comandes a la paradeta mitjançant la botiga on-line. Podeu triar entre tots els productes que tenim disponibles al web. El mecanisme és molt senzill: haureu de fer una compra on-line com qualsevol altre, però a l’apartat d’Enviament de la cistella, en comptes de triar rebre-la al vostre domicili, haureu de sel·leccionar la casella de Recollir-ho a la botiga i al camp d’observacions assenyalar que ho voleu recollir a la paradeta de la Fira Alternativa de València.

Salut i fins divendres!!!