Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

Al barri d’internet de la nostra ciutat invisible
els esdeveniments se’ns precipiten, estem de reformes.
El primer pla parcial de remodelació s’ha centrat en renovar la botiga on-line

i el segon afectarà la resta de zones de la cooperativa de cara l’estiu.

Si, si… ho podreu comprovar ràpidament. El nostre «basar internàutic» ha patit una severa remodelació i podem dir que s’han acabat satisfactòriament les molestes obres. Aquesta vegada, al contrari que la majoria d’intervencions urbanístiques, els canvis són per millorar rotunda, qualitativa i quantitativament.

S’han acabat les retencions de trànsit al centre de la ciutat

No tant sols els enviaments seran més econòmics, amb formes de pagament més fiables i intuïtives, sinó que oferirem temps d’entrega més curts, més ràpids i els farà la cooperativa Trèvol, amb més de 25 anys d’experiència en el sector de la missatgeria. Farem enviaments regulars cada dilluns, dimecres i divendres. Alhora, Trèvol ens permetrà tenir més control sobre l’entrega dels enviaments i conèixer immediatament si hi ha hagut alguna incidència.

Millores en els carrers de la llibreria

Però el més destacable de la nova interfície i que suposarà un gran salt endavant per la llibreria és que tindrem disponibles a la xarxa els prop de 20.000 llibres que tenim a la nostra base de dades, ben classificats per temàtiques.

Gràcies a la sincronització amb la base de dades de la llibreria física podrem tenir en temps real totes les novetats que ens vagin arribant. Alhora podreu saber de quins productes tenim estoc i de quins no. O bé encarregar aquells llibres que no tinguem en estoc i rebre’ls a casa a partir de set dies.

Una altra novetat serà el nou sistema de reserva de llibres on-line, podreu comprar els llibres a la web i passar-los a recollir per la llibreria al carrer Riego 35.

Intervencions intensives al basar de roba

S’han acabat els problemes d’estoc:
«Què si a la web figura que teniu aquesta talla de samarreta,
i resulta que al final no us en queden?»
.
L’actualització de l’estoc en temps real us peremetrà saber quines talles tenim disponibles.
Properament també oferirem un nou servei de reserva de roba. Els ritmes de producció no sempre ens permet tenir ple estoc de tots els productes. Alhora no sempre tenim roba de temporada com les caputxes. Per això, si ho desitjes, t’avisarem per correu electrònic quan ho tinguem disponible. De moment us advertim que estem en ple procés de producció i pot ser que ens faltin algunes talles però en breus tindrem ple estoc.

S’han acabat els problemes de gestió de les comandes:
«Que és que això del Paypal és una merda i no funciona!»
Que si «no hem deixa fer el pagament!»
Que si «no veiem quina samarreta ens heu demanat»
o els inconvenients de Correus «Que si sabem alguna cosa de la comanda que no ha arribat…»
i etcètera i etcètera amb totes les seves variants que tants maldecaps ens han portat a nosaltres, i a vosaltres.

Ho podreu comprovar vosaltres mateixes…
Al purgatori tots els problemes que teníem derivats de la venda web!

Llarga vida a la nova botiga on-line, el barri d’internet està d’estrena!
És per això que les primeres compres rebran una samarreta de regal!
Passeu, passeu i … gaudiu-ne http://botiga.www.laciutatinvisible.coop/

Properament… Projectes!

De cara a aquest estiu també estem preparant alguns arranjaments a les àrees de disseny, recerca i intervenció i n’incorporarem de noves amb més presència i més desenvolupades com ara la formació i els assessoraments cooperatius.
Estem treballant en molts projectes i serveis nous vinculats a l’economia cooperativa i els moviments socials. Podreu accedir a tots els materials que editem d’una forma fàcil i endressada. Trobar i escoltar fàcilment els audiovisuals que enregistrem de les activitats més rellevants. I un llarg etcètera de novetats que ens agradarà compartir amb vosaltres.

; )