Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

El proper dissabte 27 d’abril, a la seu de Ca la Dona al carrer Ripoll, 25, Calala-Fons de Dones organitza el primer mercat solidari de roba i complements en què La ciutat invisible participarem muntant parada i fent la nostra aportació a la rifa solidària.

Entre les 11 del matí i les 9 del vespre, podreu participar de les diferents activitats que hi tindran lloc i renovar el vostre armari amb roba nova i de segona mà. Aquest és el programa complet d’activitats:

11 a 12h: obertura de portes, Contacontes i jocs infantils a càrrec de l‘espai infantil i per a cuidadores de Ca la Dona.
13h: Aperitiu.
14.30h: dinar a càrrec de Ca la Dona.
17h: Taller de reciclatge de roba. Porta una peça de roba per customitzar-la! Obertura del photocall.
18 a 21: DJ Marimba y Cheikha Brigitte.
20h: Rifa solidària.
21h: Tancament i foto de família.

L’espai està a peu de carrer i és accesible a totes i tots. Si veniu amb canalla, hi haurà un espai infantil habilitat durant tota la jornada.Trobareu aperitius i begudes a preus populars

La ciutat invisible participarem del mercat solidari, ens trobareu a la zona de col·lectius, on a més de les samarretes, moon cups i altres materials habituals, volem difondre les nostres línies de treball feminista: els cursos, tallers, xerrades i seminaris que desenvolupem al llarg de l’any.

Volem recolzar aquesta iniciativa de Calala-Fons de Dones, una fundació que es dedica a aconseguir recursos per moviments i organitzacions feministes i de dones, a l’Estat espanyol, Llatinoamèrica i el Carib. Actualment tenen dos programes principals, un de suport a la Iniciativa Mesoamericana de Mujeres Defensoras de Derechos Humanos, i un altre de suport a organitzacions de dones migrades. Calala forma part de la Xarxa Internacional de fons de dones que, des dels anys 80, busca noves fonts de finançament a tot el món i en àmbits diversos com els drets reproductius i la salut sexual, les violències de gènere, o el treball.

Us animem a col·laborar! Visca la lluitat feminista!

El próximo sábado 27 de abril, en la sede de Ca la Dona en la calle Ripoll, 25, Calala-Fondo de Mujeres organiza el primer mercado solidario de ropa y complementos en el que La ciutat invisible participaremos montando parada y haciendo nuestra aportación a la rifa solidaria.

Entre las 11 de la mañana y las 9 de la noche, podréis participar de las diferentes actividades que tendrán lugar y renovar vuestro armario con ropa nueva y de segunda mano. Este es el programa completo de actividades:

11 a 12h: apertura de puertas, Cuenta-cuentos y juegos infantiles a cargo del espacio infantil y para cuidadores de Ca la Dona.

13h: Aperitivo.

14.30h: comida a cargo de Ca la Dona.

17h: Taller de reciclaje de ropa. Lleva una prenda para customizarla! Apertura del photocall.

18 a 21: DJ Marimba y Cheikha Brigitte.

20h: Rifa solidaria.

21h: Cierre y foto de familia.

El espacio está a pie de calle y es accesible a todas y todos. Habrá un espacio infantil habilitado durante toda la jornada. Encontraréis aperitivos y bebidas a precios populares.

La ciutat invisible participaremos del mercado solidario, estaremos en la zona de colectivos, donde además de las camisetas, moon cups y otros materiales habituales, queremos difundir nuestras líneas de trabajo feminista: los cursos, talleres, charlas y seminarios que desarrollamos a lo largo del año.

Queremos apoyar esta iniciativa de Calala-Fondo de Mujeres, una fundación que se dedica a conseguir recursos para movimientos y organizaciones feministas y de mujeres, en España, Latinoamérica y el Caribe. Actualmente tiene dos programas principales, uno de apoyo a la Iniciativa Mesoamericana de Mujeres Defensoras de Derechos Humanos, y otro de apoyo a organizaciones de mujeres migradas. Calala forma parte de la Red Internacional de fondos de mujeres que, desde los años 80, busca nuevas fuentes de financiación en todo el mundo y en ámbitos diversos como los derechos reproductivos y la salud sexual, las violencias de género, o el trabajo.

Os animamos a colaborar! Viva la lucha feminista!