Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

Amics i amigues invisibles,


Endinsar-se a La ciutat invisible abans de Sant Jordi per descobrir que hi ha de nou, és com fer un cim i albirar un univers de realitats i ficcions… Us convidem a fer el viatge amb nosaltres mitjançant aquest patch-work narratiu. 

«Va sortir de la casa al Carrer Robadors. El paissatge era dessolador, però en què hi Creixen malgrat tot les tulipes. Fent un passeig, va arribar a El Lokal, que sortosament havia quedat en peu i que ara es situava just al límit de la Nueva frontera urbana. Allà estava programada, a L’hora dels voltors,  la reunió dels Grups Autónoms, a què hi assistirien, de ben segur,  l’Albert Serra, en Geronimo Stilton i qui havia quedat de Els invisibles. L’ordre del dia era, en primer lloc, concretar el pla per a l’operació homicida que els conduiria a Matar al padre. I en segon, i potser aquesta era la qüestió més dispersa, volien resoldre plegats La ecuación de la vida. Sabien que després de la catàstrofe, El futuro es una país extraño. Pensaven que el camí cap a El buen vivir passava necessàriament per desmentir La mala reputació que havien escampat, a tort i a dret, les Agencias de calificación. I tenien com a única guia la Carta Magna. De sobte, el terra va tornar a tremolar i perderen la fe enmig d’un deliri de Licantropia, només L’estrelleta Fitún il·luminava l’espai. Un retruny ensordidor va sortir de la Màquina d’espantar ocells de nit i es va perllongar fins Després del terratrèmol. L’atmosfera era angoixant, molt pitjor que El malson d’Orwell. I a les fosques i en el silenci asfixiant de qui espera la  Liquidación final, les preguntes trascendents —Som com moros a la boira?— i existencials —Por qué ser feliz cuando puedes ser normal? —els assetjaven»

Un combinat amb algunes de les estrenes i descobertes literàries que us recomanem per al dia del llibre. Si seguiu l’enllaç de cadascun dels llibres, us conduiran a la ressenya que hem escrit.

Salut i bona lectura!Ja fa un parell de setmanes que us advertim: l’abril ens posa a mil, i l’hem inaugurat farcit d’activitats, xerrades i presentacions, perquè pensem que és entre tots i totes que hem de pensar el món que habitem i el futur que construirem plegades. L’abril ens posa a mil també com a llibreteres: ens tornen boges, perquè ens agrada llegir, però sobretot ens agrada compartir amb vosaltres les descobertes de darrer any i, sobretot, les novetats de temporada. Tenim la llibreria a rebentar, de llibres nous per a nens i nenes, de 0 a 100 anys!

I a més, a l’abril ens accelerem perquè el Dia del Llibre, el 23 d’abril, i sortim al carrer i plantem la barraca en ple cor de la Rosa de Foc, en plena Rambla de Barcelona. Ens trobareu a la parades núm. 125, vorera Llobregat, una mica més amunt de la plaça Reial; i a la 126, vorera Besòs, just davant del passatge Bacardí.