Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

Aquí us presentem les novetats en roba per l’hivern de 2012. Enguany hem volgut enriquir el nostre catàleg amb la col·laboració de diverses il·lustradores, que han aportat un disseny de creació pròpia per estampar.

Hem teixit complicitats per ampliar el nostre imaginari i tenir una col·lecció dedicada a mostrar els treballs d’aquests creadors afins.

Creant somnis compartits hem produït: la ciutat invisible per Miguel Brieva, la quimera de Joan Negrescolor i el traç impossible? de La Marietta. A més, hem tingut el plaer de treballar amb Costuritis aguda en un patronatge propi de dessuadora per dona. (de moment, ho sentim, només disponible a la botiga física)

Finalment, també, com no, hem comptat amb les noves «manolitats» del nostre dissenyador resident Manolin Somiatruites

Esperem que us agradin!

NOUS FORMATS I NOUS MODELS: