Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

Ens complau anunciar-vos que aviat estrenarem el documental «Territori Cooperatiu», un audiovisual sobre el moviment cooperatiu al Maresme, una de les comarques bressol del moviment obrer i sindical a Catalunya. Mitjançant diverses entrevistes i algunes animacions, fem un recorregut per la història viva, pel passat i present, d’un dels referents locals en el desenvolupament d’experiències d’autoorgantzació obrera. Actualment, Mataró compta amb 40 projectes cooperatius de diferent trajectòria i volum, i és una ciutat de referència de l’economia social, vinculada al territori i a la comunitat. Sens dubte, un antecedent local i de proximitat de les més de 3000 iniciatives cooperatives que existeixen a Catalunya.

En aquesta fase final, engeguem una campanya de micromecenatge via Verkami, que ens ajudarà a finançar les despeses derivades de la producció: lloguer de materials, desplaçament i postproducció. Podeu col·laborar-hi clicant aquí.

Des que guanyàrem la Beca Joan Peiró 2011, hem estat treballant en el projecte que veurà la llum el proper 26 d’octubre, durant la setmana que l’Ajuntament de Mataró i la Fundació Cooperadors de Mataró celebren, en commemoració de l’Any Internacional de les Cooperatives. El programa complet el podeu veure clicant aquí.

Aquest projecte és una coproducció de La ciutat invisible i en David Andreu, d’Aixina Produccions.

Aquí teniu un tastet del documental, el teaser del projecte:

Aquestes són algunes de les persones i cooperatives que han col·laborat amb el projecte:

Xevi Vilert, Robafaves, SCCL: www.robafaves.com

Martí Rosell, Feixa Verda, SCCL: www.martirosell.com 

Valentí Agustí, Comunitat Terapèutica del Maresme, SCCL: www.salutmental.cat

Margarida Colomer, historiadora.

Pere Martí Bressó, Corma, SCCL: www.corma.es

Kiko Montoro, Claraboia Audiovisual, SCCL: www.claraboia.coop 

Jose Luís Moyano, Visualsonora, SCCL: www.visualsonora.cat

El documental «Territori cooperatiu: experiències de l’economia social al Maresme» fou guardonat amb la Beca Joan Peiró 2011 que anualment otorga la Fundació Cooperdors de Mataró: www.cooperadorsdemataro.coop

Confiem que el projecte sigui del vostre interès i esperem que ens feu un cop de mà a difondre’l.

Salut i cooperació social!

Nos complace anunciaros que próximamente estrenaremos el documental «Territori Cooperatiu», un audiovisual sobre el movimiento cooperativa en el Maresme, una de las comarcas cuna del movimiento obrero y sindical en Catalunya. Mediante diferentes entrevistas y algunas animaciones, hacemos un recorrido por la historia viva, por el pasado y presente, de uno de los referentes locales en materia de desarrollo de experiencias de autoorganización obrera. Actualmente, en Mataró existen 40 proyectos cooperativos de diferente trayectoria y tamaño, y es una ciudad de referencia de la economia social, vinculada al territorio y a la comunidad. Sin duda, un antecedente local y de proximidad de las más de 3000 iniciativas cooperativas que existeixen en Catalunya.

En esta fase final, iniciamos una campaña de micromecenaje via Verkami, que nos ayudará a financiar los gastos derivados de la producción: alquiler de materiales, transporte y postproducción. Podéis colaborar haciendo click aquí.

Desde que guanamos la Beca Joan Peiró 2011, hem estado trabajando en el proyecto de documental «Territori cooperatiu» que saldrá a la luz pública el próximo 26 de octubre, durante la semana que el Ajuntament de Mataró y la Fundació Cooperadors de Mataró celebran, en conmemoració del Año Internacional de las Cooperativas. El programa completo lo podéis consultar haciendo click aquí.

Este proyecto es una coproducción de La ciutat invisible y David Andreu, d’Aixina Produccions.

Estas son algunas de las personas y cooperativas que han colaborado en el proyecto:

Xevi Vilert, Robafaves, SCCL: www.robafaves.com

Martí Rosell, Feixa Verda, SCCL: www.martirosell.com 

Valentí Agustí, Comunitat Terapèutica del Maresme, SCCL: www.salutmental.cat

Margarida Colomer, historiadora.

Pere Martí Bressó, Corma, SCCL: www.corma.es

Kiko Montoro, Claraboia Audiovisual, SCCL: www.claraboia.coop 

Jose Luís Moyano, Visualsonora, SCCL: www.visualsonora.cat

El documental «Territori cooperatiu: experiències de l’economia social al Maresme» fue premiado con la Beca Joan Peiró 2011 que anualmente otorga la Fundació Cooperdors de Mataró: www.cooperadorsdemataro.coop

Confiamos que el proyecto sea de vuestro interés y esperamos que nos echéis un cable para difundirlo. ¡ Salud y cooperación social!