Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

Entre el 16 i el 22 d’agost La ciutat invisible baixarem al festival Rototom Sunsplash, concretament participem a l’àrea de Non-Profits, on muntarem la paradeta amb els llibres i les samarretes, i amb alguna novetat que hem preparat especialment per a l’ocasió.

D’altra banda, el darrer dia, dimecres 22, a les 12h, dinamitzem una presentació-debat al voltant del llibre RT#15: connectades a la xarxa, coordinades a les places i del DVD. Volem aprofitar el marc del Foro Social i que al festival hi assiteixen milers de persones d’arreu de l’Estat espanyol i altres països d’Europa, per posar en comú les diferents experiències de l’actual cicle de lluites i protestes arreu del món.

El Foro Social té un programa amplíssim i divers, on hi trobareu, entre d’altres, el periodista Ignacio Ramonet a la taula sobre «La protesta global», l’activista de la PAH i coautora del llibre Vides hipotecades Ada Colau; en Pascual Serrano presentant el seu nou llibre Contra la neutralidad. Tras los pasos de John Reed, Ryzard Kapuścińsky, Edgar Snow, Rodolfo Walsh y Robert Capa. O el sociòleg i filòsof Zymunt Bauman.

Si esteu pel Rototom, ens agradarà molt rebre-us al xiringuito i que ens acompanyeu a la presentació.

 Entre el 16 y el 22 de agosto La ciudad invisible bajaremos al festival Rototom Sunsplash, concretamente participamos en el área de Non-profits, donde montaremos el tenderete con los libros y las camisetas, y con alguna novedad que hemos preparado especialmente para la ocasión.

Por otra parte, el último día, miércoles 22, a las 12h, dinamizamos una presentación-debate en torno al libro RT # 15: conectadas a la red, coordinadas en las plazas y del DVD. Queremos aprovechar el marco del Foro Social y que al festival asisten miles de personas de todo el Estado español y otros países de Europa, para poner en común las diferentes experiencias del actual ciclo de luchas y protestas en todo el mundo .

El Foro Social tiene un programa amplísimo y diverso, donde encontraréis, entre otros, el periodista Ignacio Ramonet en la mesa sobre «La protesta global», la activista de la PAH y coautora del libro Vidas hipotecadas Ada Colau, en Pascual Serrano presentando su nuevo libro Contra la neutralidad. Tras los pasos de John Reed, Ryzard Kapuscinsky, Edgar Snow, Rodolfo Walsh y Robert Capa. O al sociólogo y filósofo Zymunt Bauman.

Si está por Rototom, nos gustará mucho recibiros en el chiringuito y que nos acompañéis en la presentación.