Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

L’estiu és temps de i per llegir, una  estació ideal per a una bona lectura. Perquè no és llegir, en definitiva, també una mena de viatge?

Ja sigui a casa, patint les suors d’agost com un pot entre pàgina i pàgina o a la terrassa d’algun bar entre copa i copa; o bé rodejats d’entorns més idíl·lics, compassant el vol planer de la nostra imaginació amb el ritme de l’oreig, siguin prats i muntanyes o caletes i platges. Llegir per llegir, per entretenir-nos, però també per aprendre, per reflexionar, per aprofundir en temes i matèries d’aquelles que no tenim temps durant el dia a dia de la resta de l’any.  Llegir, sobretot, per transformar el Món!

Aquí us deixem com cada any les nostres recomanacions estiuenques, i permeteu-nos també una recomanació més vital: descanseu! Una pausa sempre és necessària, tant pels mesos difícils que deixem enrere, però potser encara més pels que vindran.

Narrativa

 

Assaig

 

Altres

L’estiu és temps de llegir!

Narrativa

Assaig

Altres