Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

I per celebrar-ho organitzen una festa el proper 16 de juny al Rock’n’Trini.

El col·lectiu Mujeres Pa’lante (visiteu el lloc web www.mujerespalante.org) va nèixer ara fa cinc anys a Barcelona amb la intenció d’acampanyar i obrir un espai on les dones migrades compartissin el procés migratori. Un col·lectiu amb la voluntat de generar comunitat, d’obrir un espai des d’on encarar juntes els reptes i oportunitats de la nova vida a Catalunya. Un col·lectiu format per dones que s’han mogut, majoritàriament, com a consequència de les desigualtats econòmiques generades per les polítiques neoliberals nord-sud, i que han instal·lat a Collblanc la seva seu, des d’on fer pinya i vincular-se al teixit local.

En aquests cinc anys, Mujeres Pa’lante han recolzat, acompanyat, enfortit i ajudat a apoderar-se a moltes dones en el seu procés migratori. L’ànima del projecte és cultivar la solidaritat, estretar vincles i potenciar les potencialitats del grup, tant fent visibles les seves fortaleses com creant punts de trobada amb altres lluites i reivindicacions comunes amb el conjunt de la societat.

Ara ens conviden a totes i totes a aquesta festa solidària amb Mujeres Pa’lante en el seu cinquè aniversari. Un data per ballar, gaudir i continuar endavant! Nosaltres no hi faltarem!

Dissabte 16 de juny, a les 21h.

Al Rock’n’Trini

Via Favència, 441

L1 Torras i Bages