Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

El cap de setmana de l’1, 2 i 3 de juny, La ciutat invisible anem cap a València, a la 25a edició de la Fira Alternativa. Una convocatòria a la que hi assitim regularment, fins i tot abans que La ciutat fos La ciutat.

La Fira està farcida d’activitats, entre les que destacarem la xerrada organitzada pel col·lectiu Desalambrando dedicada als Centres d’Internament d’Immigrants, FRONTEX i l’Europa Fortalesa (divendres 1, a les 18h); les diferents taules de crítica al model urbanístic i de desenvolupament organitzades pel sempre actiu col·lectiu Per l’Horta; i les nombroses activitats per a xiquets i xiquetes, distribuïdes per tot el cap de setmana. Clicant aquí, podeu consultar el programa complet de la Fira.

Tornarem a gaudir de l’orxata artesana, el menjar d’arreu, les cervesetes artesanes i ecològiques…  L’Alternativa de València és, de ben segur, el xiringuito més plaent en què participem de tot l’any: on  trobem companys i amigues que ens reben amb el braços oberts i ens contagien la seva alegria; i perquè és un exemple i un referent d’autoorganització col·lectiva amb 25 anys a les esquenes.

Ens veiem en una setmana!