Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

Des de la cooperativa estem molt contentes de dir-vos que a finals de mes inaugurem La Ciutat Invisible Edicions. Amb la publicació de dos llibres, assolim una de les fites que ens van portar a constituir la cooperativa, ara fa cinc anys. Volíem que l’activitat comercial ens permetés establir les condicions, sempre limitades, per editar materials crítics d’interès.

Més encara, un dels llibres que publicarem al mes de novembre és de factura pròpia. El trajecte iniciat per la cooperativa amb el Projecte Barri Cooperatiu, que ens portà a la necessària recerca del passat cooperatiu dels nostres barris per cercar eines per intervenir avui,  es consolida amb la recerca i investigació a Sants. Ampliant l’exposició Memòria Cooperativa , volem oferir al públic un relat sobre la història del cooperatisme, dels barris, i de la combinació explosiva que suposaren els dos abans de la guerra civil.

L’altre títol que presentem amb orgull és: «Que pagui pujol!» d’en Joni D., una crònica viscuda de la Barcelona punk dels 80, en sintonia amb la nostra voluntat de recuperar i difondre els moviments socials i contraculturals de la ciutat. Un llibre en el que tant per part de l’autor com de la cooperativa hi hem posat molts esforços per poder oferir uns continguts i un disseny que ens portin durant les estones de lectura a aquella Barcelona indomable que ha quedat soterrada per la homogeneïtzació amnèsica que ha imperat a la ciutat. El mes de novembre iniciem les presentacions d’aquest llibre. Podeu consultar tota la informació aquí.

Esperem que amb aquestes dues perles iniciem un camí que ja no abandonem, esperant satisfer parcialment les vostres encuriosides i inquietes ments. No ens agrada fer passes endarrere, però som conscients que els moments actuals del món del llibre, per no parlar de la situació de precarització generalitzada, faran difícil aquesta decisió. El vostre ajut ens serà indispensable. Si hem arribat fins aquí ha estat gràcies a vosaltres, esperem que seguim tenint-vos al costat.