Telèfon llibreria: 932 989 947 cooperativa@laciutatinvisible.coop

Estàs esperant una criatura? N’acabes de parir una? Com ho portes? Segur que ho estàs gaudint de valent. Sigui com sigui, et recomanem aquesta novel·la gràfica de Glòria Vives, un llibre per llegir amb un somriure a sota el nas i que provoca més d’alguna rialla. La relació amb el propi cos, l’aprenentatge recíproc amb el fill o filla, les nits insomnes, la convivència permanent amb la brutícia, la frenètica productivitat del treball dit reproductiu, la transformació de les relacions conjugals, l’entorn, les amigues, els avis i àvies, el sexe…i un llarg etcètera que tú coneixes més bé que ningú.

Riure dels conflictes i dels problemes pot suposar l’inici d’una bona teràpia personal, i sinó, de segur, que passaràs una bona estona.